تمرین با کودک بعد از کاشت حلرونی

سلام خسته نباشین

من یک پسر ۱۹ ماهه کاشت حلزون دارم

توی ۱۲ ماهگی کاشت شده الان ۸ ماهه که دستگاه داره با سمعکی که داشت و مداوم نمیذاشتم براش شنوایی نداشت و با دستگاه کاشت حلزون هم خیلی دیر به صداهای گفتاری واکنش نشون داد ۴ ماه طول کشید

الان خدارو شکر شنواییش خوبه ولی حرف نمیزنه فقط بابا میگه  خیلیم بازیگوشه

چجوری باهاش تمرین کنم تو خونه که زود حرف بزنه باهاش حرف میزنم براش شعر میخونم روزی چند ساعت و چجوری باهاش تمرین کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام و‌درود فراوان
شدت  کم شنوایی فرزندتون چقدر بود؟
بعد شما میگین تا۱۲ماهگی عملا شنیداری نداشته یعنی به هیچ محرک شنیداری پاسخ نمیداد؟
درک وشناخت نسبت به محیط اطراف وجود داره یا نه؟
درکی از دستورات شما داره؟
شما کارهاتونو با اشاره و ایما میگین بهش یا صرفا کلامی هست؟
درخواست های فرزندتون چطوریه؟
هیچ گونه آواسازی وجود نداره؟ اگر هست چه صدا هایی؟
همه این ها باید کاملا بررسی شود،تمرین ها بر اساس ارزیابی تنظیم میشه، بنابراین در اسرع وقت به همکاران گفتاردرمان مراجعه کنید