تمرینات ورزشی برای نوزاد هشت ماهه

با سلام و خسته نباشید

وقت بخیر لطفا لیستی از تمرینات مناسب سن هشت ماهگی برای کمک به چهار دست و پا رفتن ایستادن و راه رفتن و تقویت ذهن و خلاقیت و.... ارائه دهید ممنون و تشکر بسیار

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام.

چهار دست و پا رفتن، غلت زدن، ایستادن و ... رشد حرکتی کودک و تقویت ذهن و خلاقیت، رشد ذهنی کودک رو شامل میشه.

بحث رشد کودک در زمینه های مختلف بسیار گسترده ست و نکات زیادی هم داره. به این شکل نمیشه لیست داد. هرکدوم از تمرینات نکات خاص خودش رو داره که حتما باید مدنظر باشه.

پیشنهاد من برای شما اینه که با مراحل رشدی فرزندتون آشنا بشید و در هر سنی که هست، فقط توانایی های مربوط به سنش رو ازش انتظار داشته باشید. فرزند شما الان 8 ماهه ست و به تمرینات راه رفتن نیاز نداره.

پادکست های آموزشی موجود در بخش کلینیک رو دنبال کنید.

اینجا کلیک کنید