بیرون زدگی مقعد در بارداری

سلام.وقت بخیر. من تازه رفتم هفته ۳۲.

برای بیرون زدگی مقعد چکار باید کرد؟ یبوست ندارم. هر دفعه برای اجابت مزاج میرم بیرون زدگی مقعد بیشتر میشه.خونریزی هم ندارم.فقط گاهی احساس خارش دارم رو همون بیرون زدگی. چیکار کنم؟ از پماد آنتی همورویید میتونم استفاده کنم؟ با بیرون زدگی مقعد چیکار کنم با اینکه یبوست ندارم. اذیتم میکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

افزایش فشارداخل شکمی به علت بارداری وهمچنین تغییرات هورمونی باعث بیرون زدگی عروق مقعدهست.والبته برای اطمینان ازاین تشخیص معاینه شوید.
داروهای مختلفی میتوان برای خارش ودردتجویزکرد.وازمتخصص بخواهید.