بیرون زدگی مهره گردن

با سلام، من بيرون زدگی مهره ٥،٦ گردن دارم، خيلی زياد نيست، نوار عصب هم دادم و عصبم در حد متوسط درگير بود. فيزيوتراپی بهترم نكرد و الان كاريوپراكتيک ميرم يكم بهتر شدم ولی تا يكم ناراحت و عصبی ميشم دردم شديد ميشه و آروم نميشه، دوباره كار از اول شروع ميشه! آيا قرص چيزی هست من طی دوره درمان بخورم كه هی برنگرده دردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقتتون بخير

فيزيوتراپی و كايروپراكتوری هر دو موثر هستند اگر به شما تمرين های مخصوص بدهند و حتی بعد از اتمام جلساتتان تمرينات را به صورت جدی ادامه دهيد

اگر تمرينات را كنار بگذاريد و مراعات های لازم را انجام ندهيد مطمئنا آسيب باز ميگردد