دلزدگی سریع من از همه چی

سلام وقتتون بخیر من مشکلم اینه اگه یک چیزی بخرم یا یک چیزی داشته باشم یک چیز بهتر ببینم زود ازش زده میشم و دلم دیگه نمیخوادش و دوست دارم هر چه سریعتر عوضش کنم مثل ظرف لباس این مشکلم تا جایی ادامه دار شده که الان اقوامم یه خواستگارای خوشتیپ و پولدار دارن ولی من نامزدم در حد اونا نیس دوسشم دارم خیلی زیاد پولدارم هست خوشتیپم هس ولی اونا بیشتر نمیدونم چرا دوس دارم نامزدیمو بهم بزنم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل درس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ببينيد اينكه انقدر تحت تاثير محيط قرار ميگيريم كه حتي
داشته هاي خودمون بي ارزش ميشه لازمه كه بررسي بشه
چي تو زندگي ما رخ داده ايا والديني داشتيم كه مدام از ما بهتر بودن تقاضا داشتن و رابطه هاي ما بر مبناي چشم و هم چشمي و مقايسه بوده
اين موضوع خيلي اسيب رسان هست در اول به خودتون و بعد به انتخاب و ارتباط با ديگران و سرانجام فرد بعد از تقلاي بسيار وقتي هميشه از انتخاب هاش ،داشته هاش  بهتريني ديگر و سطح بالاتري  هم هست دچلر حرص و حال بدي ميشه   و اگر كنترلي روش نباشه  فرد رو به پوچي و افسردگي ميرسونه حتما ضروريه كه با يك مشاور فردي صحبت كنيد.