دختر 3 ساله ای دارم که شبها ساعت 1 الی 2 زودتر نمی خوابد!! هر کاری میکنم از جمله قصه، کم کردن نور، خاموش کردن لوازم صوتی تصویری، صحبت و دعوت به استراحت، و ... اما بی فایده بوده است. هنگام خواب شروع به انواع لجبازی ، گریه و مقاومت در برابر خواب می کند حتی در بین روز با آنکه به یکباره در گوشه ای خوابش میگیرد اما به میل خودش حاضر به خوابیدن نیست و بهانه های مختلف می گیرد طوریکه زمان استراحت من که شاغل هستم به شدت مختل شده و آسایش زندگی ام سلب شده است. در ضمن شکلات و نوشابه و فست فود حداکثر هفته ای یکبار بیشتر نمی شود. لطفا راهنمایی فرمایید زیراکه بسیار برایم ارزشمند و حائز اهمیت است رهنمود شما. متشکرم
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام سعی کنید شبها یک وعده به کودک ماست بدهید همچنین برای یک مدت کوتاه تا تنظیم خواب کودک از شربت گیاهی baby sleep استفاده کنید (در صورت عدم حساسیت کودکتان)