عدم جمله سازی در پسر ۲ سال و ۱ ماهه

با سلام

پسر ۲۵ ماهه ای دارم که گردن گرفتن و نشستن و چهار دست و پاش به موقع بود ۱۳ ماهگیم راه رفت به آب بازی خیلی علاقه داره آب بازیشم اینجوریه که یه لیوان آب ازم میگیره تا نصفشو چون تشنه ست میخوره بقیه رو میبره با یه لیوان دیگه هی آب رو جابجا میکنه بین اینا کوچیکتر که بود به ماشین لباسشویی خیلی علاقه داشت ولی الان کمتر شده و لاستیک ماشینارو میچرخوند که اونم تقریبا کمتر شده پسر‌ من درک داره جوریکه بهش میگم درو ببند کولرو بزن لامپو خاموش کن فلان چیزو بده به بابات یا لیوان بیار برات آب بریزم و خیلی چیزای دیگه رو انجام میده جیششو نمیگه ولی شلوارشو درمیاره که میبرمش دستشویی و جیش و پی پی‌ میکنه ارتباط چشمی خوبی داره صداشم میکنم اگه تو بحر کارتون نباشه برمیگرده و نگام میکنه ۲.۳ روز بردمش مهد و با بچه ها دوست شد یا تو پارک دوست پیدا میکنه اولش یکم خجالت میکشه ولی بعد یخش باز میشه کلمه هم در حد ۳۰ کلمه بلده کلمه من رو تا حالا ندیدم بگه ولی خیلی از چیزایی که میخواد هم اشاره میکنه هم اسمشو میگه مثلا میگه آیی (چایی) و به قوری اشاره میکنه جمله هم فقط چی شده میگه؟ موقع خوشحالی مثلا میخوام ببرمش حموم از ذوق بال بال میزنه درحد ۲ ثانیه به حیوانات علاقه داره و اکثرا میشناستشون ولی خیلی صدای گربه درمیاره. با این چیزایی که گفتم میتونین بگین پسرم چه مشکلایی داره؟ و آیا تو طیف اتیسم هست یا نه؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

درود بر شما
خیر به نظر نمیرسد در طیف اتیسم باشد اما نظر قطعی با روان پزشکان کودک هست
در مورد نداشتن جمله طبیعی هست چون تعداد کلماتش کم هست اما کم کم تعداد کلمات که بالا برود عبارت سازی یا جمله سازی بالا میرود
برای کشف ضمیر من هم میتونید وسایل خودتون رو بردارید و یکی یکی بگید مال منه و بهش نشون بدید
بعد لباس خودش رو بپرسید مال کیه؟
روزتون به خیر