پسرم 6 سالشه خیلی کلمات رو میگه ولی به جمله بندی که میرسه واضح نمیگه بعضی کلمات رو.  خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام

با توجه به مسیر رشد طبیعی كودک شش ساله باید گفتار محاوره كامل دوطرفه با هشتاد درصد وضوح گفتار داشته باشه..پسر شما احتمالا دچار اختلال زبانی است و باید حتما به گفتاردرمانگر مراجعه كنید..ممكنه در سنجش ورود به مدرسه دچار مشگل بشه..