سلام.  پسر من دوسال و چهارماهشه و هنوز جز دو سه جمله حرف نمیزنه جمله بندیش خیلی ضعیفه و حرفهای نامفهومی میزنه. ولی تا جمله ای رو تکرار میکنیم میگه منتها حفظ نمیکنه. ادرارشو میگه ولی مدفوع رو نمیگه . ارتباط چشمی خوبی داره. تاب تاب عباسی میگه . مورچه خورد میگه. ولی وقتی آب میخواد میگه آب. یا شیر میخواد فقط میگه شیر. وقتی هم کسی تماس میگیره گوشی رو برمیداره هیچ کدوم از کلمات و جملاتش مفهوم نیست. بعضی وقتها میاد دست من و پدرشو گاز میگیره و تا اینکارو نکنه آروم نمیشه. بدو بدو میکنه اما زیاد دوستنداره بشینه با اسباب بازی بازی کنه اکثرا حوصلش زود سر میره و نق میزنه .خیلی نگران حرف زدنشم .توی شهر ما گفتار درمان هم وجود نداره چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم تمام مواردی كه فرمودید تقریبا برای یكه كودک دو ساله طبیعی هست .در هرحال نیازی هم به گفتاردرمانی نداره كودکتون اما برای اینكه خیال خودتون راحت بشه كتاب پا به پای كودكم رو از كتابفروشیها تهیه كنید و با استفاده از اون مهارتهای كودكتون رو چک كنید🙏