بحث و نفرت از پدرشوهر

سلام دکتر من ۳ سال که ازدواج کردم و تمام حمایت مالی از طرف خانواده بنده بوده و در تمام مراحل سخت ساپورت از طرف خانواده من بوده پدرشوهرم از لحاظ سطح برخود بسیار پایینه و همسرم علاقه شدیدی به پدرش داره بارها سر بی خیالی خانوادش و حمایت یک طرفه خانواده من بحثمون شده طوری که خانواده ها برای حل مشکل اومدن و پدرشوهرم حرفای بسیار نا به جایی به من و خانوادم زد و تو برخوردش انتظار حمایت بیشتر از طرف خانواده من و پوچ نشون دادن حمایت قبلی داشت که من فهمیدم حرفایی که همسرم می زنه تو دعوا تکرار حرفای پدرشونه چون پدرش عین همون حرفا رو برای من تکرار کرد و خیلی حرفای توهین آمیز دیگه و پیش قضاوتی راجب به برخوردای من که حتی همسرم هم باهاش بحث کرد که این طرز برخورد و حرف ها با من و خانوادم درست نبود و جای زدن این حرف ها نبود چه بسیار از برخوردای زشت دیگه که تو این چند سال ازشون دیدم و این برخورداش شدیدا باعث تنفر و بدبینی من بهش شده که همسرم گاهی بهم حق میده دائم که یاد حرکاتش می افتم شروع می کنم به فحاشی که همسرم شدیدا ناراحت می شه اما واقعا دست خودم نیست تو رو خدا راهنماییم کنید چطور فراموش کنم بی احترامی که به من و خانوادم شده و زندگی که ۲ سالش با دخالت شدیدش گذشته الان چند ماهی میشه که دائم به همسرم می گه که راجبم اشتباه کرده و برخورداش نشون میده دوست داره دلجویی کنه که متاسفانه چون بارها بارها با اذیت و توهینشون مواجه شدم دیگه ذهنیتم پاک نمی شه و حتی نمی تونم تو صورتش از نفرت نگاه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خشم شما بسیار زیاد است و مهمترین اتفاقی که باید بیفتد اینکه این خشم را پذیرش و حل کنید

اتفاقاتی برایتان رخ داده
در نظر بگیرید
این خشم ایا به زندگی تان کمکی می کند
ایا اجازه داده ارتباط درستی با همسرتان داشته باشید
چقدر این نفرت و ناراحتی باعث شده بتوانید به خواسته تان برسید

با همسرتان. صحبت کنید
بدون دفاع و تحقیر و توهین
احساسات تون رو بیان کنید و از اینکه در اینده چه کنید که اسبب نبینید نه شما و نه ایشون و بتوانید با هم و در کنار هم زندگی تان ارام و صمیمی بسازید
اگر خشمتان بسیار شدید است و غیر کنترل لطفا جلسه ای حضوری داشته باشید و بعد با همسرتان وارد گفتگو شوید.
🌹🌹🌹