کینه و نفرت از همه

سلام من از همه اطرافیانم بدم میاد از همه بدی دیدم حتی خواهر خودم بهم توهین و بی احترامی کرده چند میلیارد ارثمو خورده اونم در حالی که خودم بی اندازه بهش احتیاج دارم و نیازمندم. عمو و عمم هم ارثمو خوردن بقیه ام سبیلشون با این سه نفر چرب میشه و کمکی به من نمیکنن حتی به زبونم از من دفاعی نمیکنن پدرم ندارم از این همه بی انصافی قلبم به درد میاد. از اینکه تنهام و دستم به جایی نمیرسه و حقم پایمال شده و میشه. از این دنیا سیرم دلم از بدی این دنیا شکسته از آدما متنفرم دلم میخواد با هیچکس رفت و آمد نکنم ولی نمیشه چون اونجوری خودم تنهاتر میشم  و تو نظر بقیه مشکل دار جلوه میکنم. ولی در کل حالم از همه به هم میخوره با این همه کینه تو دلم که دلمو سیاه کرده چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
تنفر یکی از انواع هیجانات است که همه ما در طول زندکی مان آنرا تجربه کرده ایم
گاهی تنفرما بخاطر  تداعی خاطراتی است که در گذشته داشته ایم .شما برای این احساس دلایل کافی دارید ولی میدانید که تنفر انرژی متفی در فرد ایجاد میکند وباعث هیجانات منفی میشود
برای اینکه هیجانات منفی را از خود دور کنید باید با واقعیت موضوع کنار بیایید و جرات‌مندی خود را تقویت کنید. درواقع شما چون کاری نتواتسته اید بکنید و حقتان را بگیرید حس خشم و نفرت در شما تقویت شده است . بهتر است با یک‌مشاور حقوقی صحبت کنید تا بتوانید حق قانونی خود را پس بگیرید
شما باید با افرادی که نام بردید حرف بزنید علت ناراحتیتان را بگویید از حق خود دفاع کنید حتی اگر نمیتوانید حقتان را بگیرید باید صحبت کنید
بهتراست از مشاوره فردی کمک بگیرید تا با راهکارهای درمانی براین احساس غلبه کنید