احساس کینه و نفرت نسبت به همسر

با سلام و خسته نباشید

سوالی داشتم در مورد اینکه اگه کسی از همسرش کینه و نفرت در دلش داشته باشد آیا راهی هست که این نفرت را از دلش بیرون کند

من همچین حسی دارم بخاطر آزار و اذیتهایی که کرده و محدودیتهایی که دارم و همچنین بددهنی بداخلاقیهایش خودم و بچه هام خسته ایم. همیشه دوست دارد حرف حرف خودش باشد به احساسات ما توجه نمیکنه تا میتونه در خانه تنش ایجاد میکنه.

و اینم بگم وقتی وارد خانه میشود یه حس بدی به من دست میده احساس میکنم تمام وجودش پر از انرژی منفی است که وقتی نگاهش میکنم این انرژی منفی به من انتقال پیدا میکند.

البته تایم بیشتر روز در خانه است و بخور بخواب و خیلی معذرت میخواهم تا فرصتی بدست میاره رابطه برقرار میکنه.

و همیشه میگه و اعتراض میکنه  که چرا برای رابطه همش باید من جلو بیام.

و دلیلش اینه که اونقدر زیاده خواه است که فرصتی برای من بدست نمیاد که پیشقدم بشم.

خلاصه این مدل زندگی منه که نه تنها من بلکه بچه ها هم از این زندگی ناراضی هستن

ولی به هر حال من  سعی و تلاش میکنم

نفرت و کینه ای که تو دلم ریشه کرده از خودم دور کنم بخاطر اینکه بیشترین ضربه به خودم وارد میشه و این نفرت خیلی عذابم میده.

ببخشید که طولانی شد شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده من تنها برم بیرون به همین خاطر پیش هیچ مشاوره حضوری نمیتونم برم .

مشکلم را اینجا در خفا مطرح کردم تا شاید گره از مشکلاتم باز شه.

ممنون از زحمات شما

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
همونطور که خودتون گفتید وجود کینه و نفرت میتونه بر سلامت روان شما تاثیراتی داشته باشه ، مانع از لذت بردن و آرامش در زندگی شما بشه پس به دلیل اینکه شما به دنبال آرامش و رضایت مندی هستید ، این خود شما هستید که برای حل ریشه ای این احساسها باید قدمی بردارید و اولین قدم صرف وقت برای آموزش دیدن و راهنمایی گرفتن از متخصص هست، منتظر همسرتون نمونید و خودتون لازمه این شرایط رو به هر طریقی که براتون ممکنه فراهم کنید
نه من و نه هیچ درمانگر دیگری با چند خط نوشته در این محیط نمیتونیم احساس ها و مشکلاتی که در طول سالها و با دلایل متعدد در شما به وجود آمده را به یکباره از بین ببریم، ما فقط میتونیم به اهم مسایل اشاره کنیم و سرنخهایی از بخشهایی که باید بهشون توجه بشه رو با شما درمیون بگذاریم:
 در مورد رابطه جنسی اینکه ایشون از هر فرصتی برای رابطه با شما استفاده میکنند هیچ اشکالی نداره احتمالا ایشون گرم تر هستند و تمایلشون به رابطه یک موضوع مثبت در رابطه شما دونفر هست! من از شما میخوام که به این موضوع نگاه کنید که شما نسبت به رابطه جنسی چه تصوری و
چه باوری دارید؟ آیا رابطه جنسی امری مقدس از نظر شماست یا امری سطحی و پست ؟
و اگر پاسخ شما مورد دوم است نشانه ای از وجود مسله ای در شما نسبت به رابطه جنسی است که لازم است با درمانگر خود مطرح کرده و درمیان بگذارید.