فقط تو ی شغل نفرت انگیز می تونم کار کنم

شاگرد اول دبیرستان بودم و تو دانشگاه از اساتید مهم جایزه می گرفتم همیشه در مورد هوش من صحبت می شد خصوصا هم دانشگاهی هام توی دو تا استان تک شغلم نمونه شدم ولی باید تو ی روستای خیلی خیلی محروم کار می کردم که برای بچه م فضای آموزشی وجود نداشت میام شهر خودم ی زیر شاخه از شغل من هست که از کار در این فیلد نفرت دارم جوری که یک روز کاری مساوی صد سال برام می گذره ولی بشدت به پولش احتیاج دارم چطور می تونم نفرتم رو کم کنم و اعصاب خوردی شغل رو تحمل کنم واقعا به حقوقش نیازمندم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

خب؟؟؟چه کاری از بنده ساخته هست؟؟من متوجه سوال شما نشدم.خودتان می‌گویید مجبورید..بیشتر ادمها در اجبار به سر می‌برند و همه چی به دلخواهشان نیست.الان حرف اولو پول میزنه .وقتی نیاز دارید اسمش اجبار نیست اسمش فداکاری هست.چرا که برخلاف خواسته تان تحت فشار و تنفر هستید و این رو درک کنید.