آیا حملات پانیک خطرناک است؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 296 بازدید 1 تبادل تجربه

آیا حملات پانیک خطرناک است؟

 سلام وقت بخیر

من 40 سال سن دارم و تقریبا از 10 سالگی درگیر حملات پانیک هستم

این حملات با تنگی نفس، لرزش تمام اعضای بدن، بی هوشی اما با هوشیاری، بی حس شدن دست و پاها از آرنج و زانو به پایین، احساس خستگی زیاد همراه هست که با گریه کردن با صدای بلند وضعیتم به حالت عادی برمیگرده اما تا ساعتها حالت عادی ندارم اخیرا این حمله ها با معده درد شدید همراه شدن یکی دو بار هست که از شدت معده درد بی حال میشم و حالت افسردگی میگیرم یک هفته است چیز خاصی نتونستم بخورم چون سریع معدم ورم میکنه و حالت خواب آلودگی بهم دست میده

از مراجعه به دکتر وحشت دارم چون میترسم مسئله خاصی باشه و نمیخوام بدونم

میخوام بدونم آیا بدون دارو هم میشه این حالتها رو درمان کرد ؟ آیا خطرناکن و بیشتر میشن؟ آیا ام اس دارم؟

لطفا راهنمایی کنید

یک دنیا ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.بااین شرح حال بیشترین تشخیص مطرح اختلال پانیک است که دربعضی موارد بسیارطاقت فرساست.
درمان اصلی اختلال پانیک دارویی است ودرکنارآن رواندرمانی نیزکمک کننده است.

تجربه شما

سلام، سپاسگذارم پاسخ دادین

من به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کردم و داروی دکسوتین 10 و تجویز کردن ولی وقتی این دارو رو مصرف کردم واقعا من و دو روز تو خونه انداخت و با توجه به اینکه شاغل هستم نمیتونم روزانه مصرف کنم. دخترم سه ساله هست و روزای تعطیل هم نمیخوام از اینکه باهاش هستم زمان کات کنم.

اگر میشه لطفا بگید راه حل بهتری برای درمان این مشکل هست؟

دیروز با دخترم رفته بودم خانه بازی و متاسفانه مجدد دچار حمله شدم، تنها بودم و خیلی ترسیدم و پروپرانول مصرف کردم تا تپش قلبم و کنترل کنم

آیا مصرف دکسوتین 10 اعتیاد آور هست ؟ میترسم طوری بشه که دیگه نتونم بدون اون حالت عادی داشته باشم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاینده باشید

@pardis_raya
  1. سلام مجدد. احتمالا داروی تجویزی ایشان دوکسپین 10میلی بوده که خواص خواب آوری بالایی داره.با توجه به اینکه شما شاغل هستید میتوان با داروهای بدون خواب آوری بالا درمان کرد.این اختلال درمان دارد و نگران نباشید و میتوان گفت در بین اختلالات روانپزشکی از پاسخدهی بالای درمانی برخوردار است.من توصیه میکنم به متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید و نه متخصص مغز واعصاب.
  2. دوکسپین اعتیادآور نیست ولی برای شما و اختلالتان چندان مناسب نمی باشد.