حملات پانیک

سلام و وقت بخیر خدمت شما.

من حدود 7-6 ساله که با علائم مختلفی درگیر شدم. در این مدت متخصصین زیادی ویزیتم کردن (مغز و اعصاب_چشم پزشک_قلب و عروق و تمام این 7سال متخصص طب سنتی هم رفتم) گاهی علائمم زیاد و گاهی از بین رفته است. اما الان 2 ماهه که به شدت آزارم میده طوری که حتی از خونه خارج نمی شم. علائم من به این شرح هستش که:

احساس شناور بودن دارم یعنی در تمام حالات احساس می کنم روی تخته آب شناورم و ثبات ندارم، انگار تمرکزم کم شده وقتی به اشیا نگاه می کنم. ترس و اضطراب شدید دارم طوری که بیشتر اوقات گریم می گیره. پرش نقاط مختلف بدن گهگاهی سوزن زدن به نقاط مختلف بدن دارم. بیشترم علائمم سمت چپ بدنمه. جدیدا زانوهام و دستام احساس ضعف می کنن خصوصا هنگام ترس. تپش قلب می گیرم، چشمام همیشه خسته ست انگار به زور باز هستن. و جدیدا معده درد و سوزش معده دارم. من با این علائم خیلی از ام اس می ترسم و اینکه ام آر آی مغز دادم و نرمال بود چندین بار آزمایش خون دادم که نرمال بود. تمامی پزشکان معتقدند که مشکل من اضطرابی هستش و منو به روان پزشک رجوع دادن. این رو هم بگم من به شدت از بعد ماه رمضان کم اشتها و کم غذا شدم.5 کیلو تو یک ماه کم کردم. از خوردن هم می ترسم. کلا از همه نوع بیماری می ترسم. می ترسم اگه چیزی بخورم فشارم قندم چربیم...، بالا بره یا با کوچکترین چیزی در بدنم فکر بدترین بیماری ها رو می کنم. همش فکر می کنم هیچ کس بیماری منو تشخیص نمیده. اگه بخوام جایی برم به شدت تپش قلب و استرس می گیرم. وقتی خوابم انگار کسی در خواب هولم میده و بیدار میشم. این که من حدود 1 ماه و نیم هست که جز دراز کشیدن کار دیگه ای نکردم چون بدنم ضعف داره ممکنه دلیلش این باشه؟ حتی نمیتونم به درسهام یا کار خونه برسم. زندگیم داره مختل میشه. از صبح که چشامو باز می کنم تا شب منتظرم یک چیزیم بشه. همش فکر می کنم مریضم. همش مطب این دکتر و اون دکتر... دیگه خسته شدم
 نمی دونم حالتم رو چطور توصیف کنم.  متخصص مغز و اعصاب بهم گفتن حملات پانیک بهتون دست میده وسریعا خودمو به روانپزشک برسونم.

کمکی که از شما می خواستم اینه که بدونم اولا آیا ام اس دارم؟ اگه نه و این علائم اضطرابیه، آیا واقعا اضطراب اینقدر علائم جسمانی تولید می کنه؟  اینکه چه کاری انجام بدم تا از این وضع راحت شم؟ این بی جون شدن و چطور بگم احساس ضعف تو زانو و دستام از چیه؟ البته همیشگی نیست گاهی اوقات پیش میاد لطفا کمکم کنید. ممنون میشم

ببخشید این قدر طولانی توضیح دادم. ازتون خواهش می کنم کمکم کنید واقعا از حالم می ترسم.

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

با توجه به بررسی هایی که انجام دادین بعید است ام اس باشد .

علائم بیشتر شبیه افسردگی است و البته مشکل اصلی احتمالا وسواس است که باید بررسی شود.