درمان حملات هراس

سلام. من ميگنا دارم و همش حمله دارم از پل و ماشين خيلی هراس دارم كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز نیاز بود در مورد بیماری تان بیشتر توضیح می دادید.
زیرا بیماری به اسم میگنا نداریم.
اگر منظور شما حملات پنیک بوده است. که همراه با هراس و وحشت است. باید بررسی شود چه مدتی است که دچار این حملات می شوید؟ وآیا هراس شما فقط در زمینه ماشین و پل است ؟ علت مشخصی وجو دارد برای ترس هایتان؟
اطلاعاتی در مورد حمله پنیک
حمله پنیک جزو اختلالات اضطرابی است که با تپش قلب. تنگی نفس. گزگز دست و پا. احساس خفگی و شکم درد. احساس دستپاچگی و ترس شدید . تعرق .تهوع. لرزیدن. و..خودش رو نشان می دهد که مشکل جسمی وجود ندارد .
حمله پانیک ممکن است توسط قرار گرفتن در موقعیت های مختلف مثل مواجهه با یک صحنه ترس آور، شنیدن یک خبر ناگهانی، مصرف مواد  و حتی بدون هیچ اتفاق خاصی رخ دهد.
افراد خانواده و حمایت های آنها مهم است کافی زمان شروع حمله خونسردی خودشان را حفظ کنند و در بردن فرد به بیمارستان عجله نکنند.
 به قدری این حملات ترس آور است فرد گمان می کند همین الان می میرد. مهم اینه  فرد بدونه با این حملات نخواهد مرد.
درمان حمله پنیک عموما توسط روانپزشکان و روانشناسان با درمان دارویی وغیر دارویی انجام می شود.
زمانی که فرد دچار حمله می شود می تواند به مدت چند دقیقه در یک کیسه پلاستیکی نفس بکشد.
به این فکر کنید بدترین اتفاقی که ممکن بیفتد چیست؟ گاهی( ترس از ترس) حمله وارد شدن خودش می تواند فرد را دچار هراس کند.
برای درمان پنیک گاهی فرد را با موضوعی که ترس دارد قدم به قدم مواجهه می کنند  که حتما زیر نظر متخصص باید انجام شود.
خواب کافی و آرام. ورزش کردن. تمرین کنترل تنفس. ریلکسیشن .اطلاعات در مورد اضطراب  و درمان آن . دوری از مصرف الکل و سیگار می تواند در کنار درمان کمک کننده باشد

پایدار باشید