سلام

خسته نباشین خاله من همش اصرار داره که در گوشش حرف میزنن هر قدر میگم بریم دکتر نمیره چه جوری میتونم راضیش کنم ؟ همش میگه مثلا حموم نمیرم چون ازم فیلم میگیرن میگه راجع به افراد در گوشم حرف میزنن خیلی نگرانم دوساله که این جوریه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.خاله شمابااین حالات علایم بارز اختلال روانپزشکی دارد ونیازمنددرمان است وهرچه درمان به تعویق افتد میزان پاسخدهی کمتر خواهدشد.
اگر راضی به مراجعه نمیشود به بهانه مشکلات جسمی به نزدپزشک ببرید.