افسردگی و اسکیزوفرنی

سلام خسته نباشید نمیدونم این پیام منو میخونید یا نه ا

من ۱۹سالمه و افسردگی شدید دارم و دکتر بهم داروهای الانزاپین پروپرانول سرتالین ایمینی پرامین فلوکستین ترانکوپین ریتالین دادن

اوایل که استفاده کردم حالم داشت بهتر میشد اما بعد از گذشت یک ماه بدتر شدم و دوز داروها رو خیلی بالا بردن

و داروها کلا برعکس جواب میدن نمیدونم واقعا ولی یسری رفتار های غیرعادی از خودم نشون میدم شبا خیلی توهم میزنم ادم میبینم رفتارم شده عین کسانی که روانی شدن  نصف شبا  نمیفهمم ولی یه حالتی بهم دست میده میرم وسط حیات یه حرفای عجیب غریبی میزنم و خانواده برم میگردونن داخل خودم نمیفهمم چیکار میکنم یهو یه چیز که بشه باهاش خودکشی کرد جلو چشامو میگیره اصلا رفتارام خیلی ناجوره بعضیاش قابل گفتن نیست تا اینکه باز رفتم دکتر بهم گفت شرایطت اصلا خوب نیست یه مدت داروهارو خودم خودسرانه کم کردم و بعد ترکشون کردم الان حدود ۱ماه و نیمی میشه  اولش خیلی سخت بود خیلی تب میکردم بالا میاوردم تا اینکه درست شد ولی کم کم یسری چیزا دوباره الان داره میاد سراغم من واقعا از این درد میترسم خیلی سختمه کل زندگیم بابت این بیماری خراب شده به کنکورمم چیزی نمونده و من هیچجوره نمیتونم بخونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل پشت کنکور وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به شرح حالی که نوشته اید فکر کردن به کنکور برای شما مثل سم است چراکه استرستان را بیشتر میکند
پیشنهاد میکنم مدتی به کنکور فکر نکنید
قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد با ندادن کنکور شما از پیشرفت جا نمی مانید . میتوانید سالها بعد کنکور دهید ویا حتی در مسیر دیگری قدم بردارید که به ان علاقه دارید یا حس خوبی درشما ایجاد میکند
به هیچ وجه نباید داروهایتان را قطع کتید و یا خودسرانه کم و زیاد کنید
جلسات زوان درمانی در کنار دارودرمانی توصیه میشود
حتما حضوری با روان درمانگر در ارتباط باشید