باردار شدن باوجود سابقه فامیلی اسکیزوفرنی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 827 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من برادرشوهرم بیماری اسکیزوفرنی داره.من یه دختر دارم تازه شنیدم که با وجود داشتن این بیماری تو خانواده بهتره بچه دار نشید حالا نمیدونم واسه دومی اقدام کنم یا نه؟و اینکه خیلی میترسم دخترم هم دور از جونش داشته باشه

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
این که بیماری در والدین نیست ریسک احتمال را کاهش می دهد و از آنجایی که در فامیل درجه اول وجود دارد احتمال انتقال بیماری ۲.۴ درصد است درحالی که احتمال ابتلا در جمعیت عادی ۱ درصد است.

تجربه شما

سلام باردار شدن ملزومات متعددی دارد اگر از نظر سایر مسائل آمادگی دارید موردی که فرمودین منعی برای بارداری ندارد.

مرسی از پاسختون آقای دکتر. میشه نظرتون رو بگید که شما به کسی با شرایط من آیا پیشنهاد بچه دار شدن میدید یا نه؟مرسی