احتمال اسکیزوفرنی شدن پسرم

سلام . من یه خانوم ۳۷ ساله هستم یه دختر دارم دارم برای پسر اقدام میکنم. سوالم این هست که، پدر شوهر من و برادر من هر دو مبتلا به اسکیزوفرنی هستند میخواستم ببینم آیا با توجه به این بیماری نسبت به جنس مذکر آیا ممکنه پسر من مبتلا بشه یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام درصد ابتلای این بیماری در صورت ابتلای یکی از والدین حدود ۸ درصد است خیلی بالا نیست ولی اگر همسر مبتلاست بهتر است در مورد بارداری خوب فکر کنید