سلام. میخواستم یک سوالی بپرسم که آیا حساس شدن به علاقه نسبی همسر به بازیگران یا مجری اونور آب که تو شبکه های مجازی دنبال میکنه یا عکسی نگه میداره و ذخیره میکنه وقتی دلیلشو میپرسم میگه همینجوری چون از مدل لباس یا مدل عکس خوشم اومده نگه داشتم همینجوری منم میگم اگه منم از چیزی خوشم بیاد و ذخیره کنم اشکال نداره میگه نه . ولی این منو آزار میده و اعتماد به نفسمو کم‌ میکنه اشکال داره؟ مگه این نیست که این عکس و این مدل دوست داشتن عکسا میتونه دید همسرو به زنش کمتر کنه و طبیعی زن بهش بربخوره. کمکم کنید لطفا خیلی حالمو خراب میکنه. ابنجوری پیش بره و هرکی عکس زن یا پسری رو ببینه و لذت ببره بنیان خانواده در هم نمیریزه آیا؟ اینم بگم ۳۳ سالمه و همسرم ۳۸ سال و ۱سال از زندگیمون میگذره و قبلا اینجور نبود. و منم تو خونه به خودم میرسم و زن قانعی هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم
 اگر به رابطه  تون مشکلی وارد نشده. واین موضوع باعث شده ایرادی از شما نمیگیرد و یا توقعات زیادی از شما ندارند خیر مشکلی پیش نمیاد
این اتفاق ها در فضای مجازی ممکن پیش بیاد . اگر قرار باشه دراین تکنولوژی با سیو کردن یه عکس مشکلی در رابطه تون به وجود بیاد  پس هر نوع رابطه با همکار و یا صحبت تلفنی خیلی مشکلات شدیدتری باید به وجود بیاد
به نظر میرسه این بیشتر حساسیت خود شماست
به جای تمرکز روی این موضوع روی بهتر و پویا تر شدن رابطه تون کار کنید

موفق باشید