سلام. من یه پسر ۱۶ماهه دارم خیلی بازیگوشه همش در حال راه رفتنه و سراغ وسیله های مختلف و جاهای مختلف از خونه میره یک سری حرکت هایی انجام میده که من پیش چند تا دکتر مراجعه کردم گفتن که خیلی باهوشه ده ماهش تموم نشد که شروع کرد به راه رفتن یا خیلی راحت  یک سری کلمات رو بیان میکنه میخواستم بفهمم اینکاراش از هوش بالاست یا اینکه خدایی نکرده بیش فعاله؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
اینکه فرزندتون زودتر شروع به راه رفتن کرده و یا اینکه از نظر زبان از هم سناش جلوتره ممکنه مربوط به هوش و توانایی هاش باشه و ارتباطی با بیش فعالی نداره
اما اینکه میگید همش در حال راه رفتنه بهتره پیش یک متخصص برید و ارزیابی اتاق بازی انجام بدید تا ببینن جنب و جوشش چقدر طبیعیه.
البته قابل ذکره که تشخیص بیش فعالی معمولا توی این سن انجام نمیشه و اگر فعالیتش هم زیاد باشه فقط در حد یک احتمال میشه تشخیص داد که شاید بیش فعال بشه
در صورتی که چنین تشخیصی داده بشه شما میتونید از روشها و تمرینات مناسب این سن بهره ببرید تا از شدید شدن بیش فعالی پیشگیری کنید.