کنترل خشم در برابر بازیگوشی کودک

با سلام خسته نباشید.  پسرم یک سال و چهار ماهشه خیلی بازیگوشه منم نمیتونم خشمم رو کنترل کنم دستم روش بلند میشه کمکم کنید خواهشا با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز چند کار را به شما می گویم در زمان عصبانیت انجام دهید امیدوارم که نتیجه بگیرید .
1-نفس عمیق در زمان عصبانیت بکشید . زمانی که عصبانی می شوید نفس عمیق کشیدن باعث میشود که از عصبانیت شما کاسته شود .
2- نوشتن را شروع کنید . در زمان عصبانیت کاغذی دست خود بگیرید و کلماتی را به زبان می خواهید بیاورید آنها را بنویسید . و سعی کنید که دیگر آنها را اسفاده نکنید .
3-نوشیدن آب .
4-گرفتن دوش .
5-سعی کنید در برنامه روزانه خود پیاده روی را بگذارید چون همین کار باعث آرامشتان می شود .
6-آرام صحبت کنید .چون داد و بیداد باعث می شود که عصبانیت شما بیشتر شود .
7-به سلامت خود فکر کنید .
8- سعی کنید احساسلت خود را بیان کنید .
9- مثبت فکر کنید .
10- با کسی که قابل اطمینان است صحبت کنید .
11- زمانی که نیاز است عذرخواهی کنید .
ودر آخر به شما این را بگویم که دوست عزیز کودک شما الان ناتوان است زمانی که بزرگتر شود مطمئن باشید در مقابل این عصبانیت و خشم و زدن شما واکنش نشان می دهد . پس هر چه سریعتر خود را آرام کنید .
موفق باشید .