قرص ليتيوم و بيهوشی

سلام آيا مصرف قرص ليتيوم كربنات در بيهوشی جراحی بينی اختلال ايجاد می كند ؟ از چند روز قبل از عمل بايد مصرف آن را متوقف كرد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.

سوالتان بسیار تخصصی است و معمولا پزشک جراحتان قبل از عمل با متخصص روانپزشکی که آن مرکز دارد در این مورد مشورت خواهد کرد.

در کل اگر بیماری اعصابتان کنترل شده است توصیه میشود لیتیوم 48 ساعت قبل از عمل قطع شده و پس ازعمل که شروع به خوردن کردید ادامه یابد ولی شما نگران نباشید و ابتکار عمل را به پزشکتان بسپارید.