بی مسئولیتی و رفیق بازی همسرم

با سلام. من هفت سال از ازدواجم میگذره شوهرم مرد مهربانی هستند ولی خیلی بی مسئولیت. کلافم کرده همش دنبال رفیق بازیه همش دردسر درست میکنه بی برنامه خرج میکنه با منم مدتیه از لحاظ رابطه جنسی خیلی سرد شده  ما خیلی قسط داریم از بس بی برنامه است همشون میمونن منم هرچی بهش میگم باز کار خودشو میکنه الان دوستاشو آورده خونه من اومدم‌ خونه برادر شوهرم با اینکه هیچی پول نداریم میره قرض میکنه که خرج کنه خیلی داغون شدم ما بچه دارم نمیشم هرچی بهش میگم بریم دنبال درمان هی میگه باشه اما نمیاد کلا از زندگیم سرد شدم حتی خانوادش هم خونه مارو انگار پاتوق میدونن خیلی بدم میاد بنظرتون من چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بر شما دوست عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

با همسرتان صحبت كنيد ،ذكاوت بيشتری به خرج دهيد و لذت هايی راكه با دوستانش تجربه ميكند شناسايی كنيد،چه بسا شما بتوانيد آن شرايط را فراهم كنيد آنچه تفريح را لذت بخش ميكند ،احساس رهايی از مشكلات روزمره و افكار نگران كننده است .در صورتی كه تفريح شما و همسرتان اين گونه نيست هوشيار باشيد .دوست همسرتان باشيد.تا جايی كه ميتوانيد نيازهای روانی ،و عاطفی

واحساسی همسر خود را تامين كنيد

او را تشويق كنيد دوستانش رابه شما نشان دهد و هر از گاهی در مهمانی ها با حضور آنها شركت كنيد.در صورتی که دوستان

همسرتان افراد مطمئنی از نظر اخلاقی نیستند و شما نگران سلامت همسرتان در ارتباط با اموری همچون اعتیاد هستید از اطرافیانتان کمک بخواهید. زندگی پیش از ازدواج همسرتان را، بررسی کنید اگر او پیش از این نیز ارتباط زیادی با دوستان خود داشته است؛ بنابراین همسرتان باید مهارت های زندگی مشترک را دوباره آموزش ببیند و از مهارت ارتباط با دوستان و مدیریت آن آگاهی یابد.هرگز در صدد حذف كلی اين رفيق بازی بر نيايد، بلكه كم آسيب ترين شيوه رفيق بازی را برگزينيد مثلا بگوييد تو كه ميخواهی رفيق بازی كنی پس بيا .... كه من هم كمتر ناراحت شوم و هم تو به نحوی به رفيق بازی ات برسی.اين رفتارها احتمالا حكايت از برخی خلاهای عاطفی يا حفره های شخصیتی در ايشان و دوستان وی دارد مثلا برخی مردان از بودن با رفقای خود سعی در به ياد بردن افكار اضطرابی يا افسرده وار خود می كنند برخی از طريق  دوستان كسب عزت نفس و اعتماد به نفس مي كنند و برخی هيجان خواه هستند و از بودن در یک محيط كم هيجان زود خسته می شوند.اگر اين راه حل ها را انجام داديد و جواب نداد ،بهتر است به  يک روان شناس يا مشاور مراجعه كنيد

                      شاد و موفق باشيد🙏🏻🌷