خسیس بودن نامزد

با سلام. من خواستگاری دارم که الان با هم نامزد هستیم (هنوز عقد نکردیم) ولی خانواده ها در جریان ارتباط ما هستن. نامزدم بطور کلی مرد بسیار خوبیه ولی یک مشکلی که متوجه شدم داره خساست..حالا نمیدونم بخاطر این یک مورد باید خصوصیات خوبش رو هم نادیده بگیرم یا اینکه قابل درمان هستش. با توجه به اینکه پدرش هم این خصوصیت رو داره سپاسگزار از نی نی سایت

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام دوست عزیزم. در ازدواج چند جنبه بسیار مهم هستند.  بعد مالی, بعد جنسی, بعدعاطفی و هیجانی, بعد فکری و کلامی. مثالی میزنم. این چهار عامل  که عرض کردم مانند چهار پایه یک میز هستند که هر کدام از اینها اگر با مشکلات زیادی همراه باشد تعادل میز به هم میخورد. بنابراین بررسی این ابعاد در یک رابطه قبل از ازدواج بسیار مهم است. بررسی میزان خساست ایشان,  اینکه در همه موارد خسیس هستند یا در موارد خاصی؟ اینکه ریشه این رفتار چیست و ایشان چه قدر از ان مطلع هستند و آیا انعطافی برای حل این موضوع دارند یا خیر؟ اینکه با توجه به این ویژگی قادر هستند نیاز های شما را براورده کنند یا خیر؟ و اینکه شما به چه میزان در پذیرش این ویژگی انعطاف دارید ؟مسائل مهمی هستند که قبل از تصمیم نهایی باید به آن بپردازید. بنابراین حتما از یک مشاوره حضوری کمک بگیرید تا بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید. موفق باشید.