حکم جمعی

سلام اگر برای جرم جمعی برای همه متهمان احضاریه برای توضیح در دادگاه ارسال شود و برای یک نفر فقط ارسال نشود امکان اینکه آن طرف بخشیده شده باشد هست یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

خیر- صرف عدم احضار شخص ، دلیل بر برائت یا عدم انتساب جرم به وی نمی باشد  ، چه بسا ممکن است این شخص اشتباهاً احضار نشده و یا فعلاً شاکی قصد شکایت از وی را نداشته است و یا قاضی مربوطه فعلاً ضرورت به احضار وی ندانسته است .

موفق باشید