مسافرت دسته جمعی با خانواده همسر

با سلام خدمت خانم دکتر

۱۴ ساله ازدواج کردم ،خانواده شوهرم خیلی دوست دارن ما هر جا میریم بیان باهامون ولی من دوست ندارم ، الان قرار شده توی یک اتاق سوییت باهم بمونیم ، میخوام کاری بکنم که دیگه پشیمون بشن با من مسافرت اومدن رو ، راستش دیگه خسته شدم میخوام تنها باشم ، این بار عوض اینکه من اذیت بشم میخوام کارهایی بکنم که اونا دفعه بعد دیگه دوست نداشته باشن بیان (البته خیلی پررو هستن ، و اعتمادبه نفس بالایی دارن ، هیچ جوری از رو نمیرن ) تو رو خدا راهنماییم کنید چه کارهایی بکنم فراریشون بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

دوست عزیز درک می کنم که از طرف خانواده همسرتان اذیت شده اید و حال به فکر این هستید که تمام اتفاقات را با هم تلافی کنید

اما دوست عزیز بیایید از زاویه دیگری به این موضوع  نگاه کنیم اگر شما از چیزهای کوچکی که ناراحت می شدید و دوست داشتید تغییر بکنه مطرح می کردید

در کمال احترام بیان می کردید که من از این رفتار شما ناراحت شدم و دوست ندارم تکرار کنید

یا با همسرتان در شرایط مناسب صحبت می کردید و ناراحتی های خود را عنوان می کردید به این نقطه از خشم نمی رسیدید که بخواهید روابط را کلا از بین ببرید اگر می خواهید با خانواده همسرتان بدون مشکل زندگی بکنید و تاثیر آن در زندگی خودتان وارد نشود باید این سه اصل را رعایت بکنید فاصله، احترام و عشق

پیشنهاد می کنم در مرحله ی اول از تمام اتفاقاتی که در این چند سال باعث ناراحتی شما شده لیستی تهیه کنید و برای خود بنویسید تا کمی خشمتان بیرون بریزد تا بتوانید راه حل مناسب تری پیدا کنید.

حتما با یک مشاور در ارتباط باشید

موفق و موید باشید