فراموش کردن ختم و ذکر دسته جمعی

سلام خانم مروجی عزیز. خسته نباشید. توروخدا راهنماییم کنید بگید چیکار کنم.

من توی یه ختم یس چهل روزه و چهل نفره شرکت کردم. و یه ختم قرآن که نفری دو حزب بود.

دیروز هردوشونو فراموش کردم بخونم تا الان که یهو یادم افتاد هردوشونو خوندم. دیروز خیلی خیلی سرم شلوغ بود. حالا بنظرتون قبوله؟ حکمی داره؟

ممنون از وقت گرانبهایی که برای من میذارید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اصلا اشکال ندارد. چون فراموش کردید هیچ تقصیری ندارید.
هروقت یادتون اومد و خوندید همون قبول هست. لازم نیست کاری کنید.
​​​​​​