خیانت همسر و دروغگویی

سال ۹۵ از خیانت همسرم مطلع شدم و از خانه قهر کردم ده ماه در منزل پدرم بودم و تمام راههای طلاق را در دادگاه رفتم نهایتا حکم طلاق و مهریه رو گرفتم اما بخاطر دختر ۱۷ ساله و پسر ۱۳ ساله ام دوباره با همسرم آشتی کردم و به منزل بازگشتم همسرم خیلی ابراز پشیمانی میکرد و میگه که دیگه با اون زن رابطه نداره اما چند شب پیش باز در گوشیش شماره دیگه ای از اون زن صیغه ایش دیدم . خیلی بهم ریخته هستم نمیدونم چیکار کنم چطوری اون زن و از زندگیم بیرون کنم شماره تلفن خونه و آدرس محل کار اون خانم رو دارم به نظر شما مستقیم با اون زن صحبت کنم یا با همسرم گفتگو کنم ؟ هر چند هردوی اونها منکر این رابطه میشن . اما من دارم دیوونه میشم توی تلگرامش خوندم که دو ماه پیش به دوستش که اونم به زنش خیانت میکنه پیشنهاد داده بود یک آپارتمان کوچیک رهن کنن برای شیطونی اما دوستش قبول نکرده بود و گفته بود که پول ندارم به نظرتون امکانش هست که جایی رو به این خاطر اجاره کرده باشه . شوهرم مدام از بی پولی و قسط میناله هر چند کارمند یک اداره خوبه دولتی اما همیشه میناله .حالا شما به من بگید چه کنم در ضمن من ۴۶ ساله و همسرم ۵۰ ساله هستن و ۲۰ سال که زندگیه مشترک داریم . من دیپلمه و همسرم دکترا دارن .

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیز پنهان کردن اطلاعاتی که دارید از همسرتان فقط باعث هیجانات منفی در شما و در نهایت یاس و سرخوردگی و اضطراب و افسردگی میشود. پس دیگر خودتان به خودتان آسیب نزنید . این بار را به تنهایی به دوش نکشید. با همسرتان روراست باشید. داستان را شفاف کنید.به جای صحبت کردن با آن خانم با همسرتان گفتگو کنید. یا ایشان شما را با دلیل قانع میکنند که سوء تفاهم شده  واعتماد شما را جلب میکنند یا اینکه اشتباه خود را میپذیرند و انجا تصمیم با شماست که فرصت دهید یا خیر. این اشتباه است که اگر به روی همسرمان بیاوریم پر رو تر میشود. با اینکار فقط حال بد روانی دائمی را پیش کش خود میکنیم. قرار نیست که اگر دیگری با بی مسئولیتی به ما آسیبی میزند ما هم با یک رفتار غلط به خودمان آسیب بزنیم. پس از شفاف سازی موضوع نترسید و شهامت رو به رو شدن با واقعیت را داشته باشید. از یک مشاوره حضوری بهره بگیرید و تصمیم نهایی را اتخاذ کنید. موفق باشید.