سلام.  من ۷ ساله متاهلم یه بچه ۲ ساله دارم. شوهرم ۲۹ ساله خودم ۲۴

شوهرم تو هر موردی بهم دروغ میگه من اصلا دیگه نمیتونم بهش اطمینان کنم و حرفاشو باور کنم خواهش میکنم راهنماییم کنین تا از سرش بندازم دروغ گفتن رو

به بهانه های مختلفم میخواد منو بپیچونه بفرستتم خونه مامانم خونه خالی بشه رفیقهاشو بیاره چیکارش کنم خستم کرده هرچیم بهش میگم چرا دروغ میگی فایده نداره یا میگم چرا اونقدر با دوستاتی خودشو میزنه به اون در

اصلا یه جوری برخورد میکنه که اصلا انگار من مقصر نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزیز

شرایط شما رو خوندم و درک میکنم وقتی که میگین خسته شدین ولی ازتون میخوام که صبر داشته باشین و با انرژی خوب سعی کنید مسئله رو بررسی و برطرف کنید.
اولین چیزی که به ذهن من میرسه بعد از صحبت های شما این هستش که روابط شما و همسرتون چطوره؟ از نظر عاطفی و روابط جنسی؟ ابراز بیان محبتتون به همدیگه به چه صورت هستش و آیا اینکه با همدیگه زمان خاصی فقط برای خودتون دو تا دارین؟
این مسئله ی خیلی مهمی هستش. اینکه به نظر میاد همسرتون زمان بیشتری با دوستانش میگذراند و ترجیحش این هستش که زمان بیشتری با دوستانش باشه یک مسئله و دیگری اینکه آیا شما از دروغ گفتنشون و اینکه در زمان نبود شما چه میکنند هم اطمینان دارین؟
اگر میخواهید راجع دروغ گفتنش باهاش صحبت کنید ،نپرسید چرا؟ چون احتمالا جواب قانع کننده ای نخواهید شنید و بیشتر حالت تدافعی در همسرتون ایجاد میکنید، پس سعی کنید راجع مسئله جور دیگری صحبت کنید، مثل اینکه در زمان مناسبی برایش توضیح بدین که از اینکه با شما وقت نمی گذرونه احساس ناراحتی می کنید.
و در نهایت شرایط شما باید دقیق تر بررسی بشه که من حتما پیشنهاد میکنم در اولین فرصت به یک خانواده و زوج درمانگر مراجعه کنید.

تجربه شما

سلام وقتتون بخیر

من هم شرایط این چنینی دارم ولی باید عرض کنم که شوهرم فقط یک دوست ناباب داره که اعتیاد داره اون آقا،در ضمن شوهرم بارها به من گفت که با دوستش ارتباطش رو قطع کرده در صورتی هک امشب متوجه شدم با یک اسم جدید شمارشو سیو کرده، واقعا تکلیف خودم و بچم چی میشه

بارها به آرامش باهاش حرف زدم ولی شوهرم تا اسم اون دوستش میاد عصبی میشه و یا من رو میزنه یا وسیله خونه میشکنه واقعا موندم که چکار کنم شرایط جدایی رو هم ندارم چون پدرم فلج شده از ناحیه پا و وضعیت مالی خوبی نداره