سلام پسرم ۵ سالشه و جدیدا خیلی بداخلاق شده نمیدونم باید چکار کنم نمیخوام سرش داد بزنم میترسم بدتر بشه اگه چیزی که میخواد همون اول بهش ندیم با داد و گریه و جیغ میبرتش  یا همون اول با گریه به خواسته اش میرسه یا مثلا اگه هم بازیش خسته بشه و نخواد بازی کنه با دعوا و داد وادارش میکنه که بازی کنه در حالیکه پسرم طبل تو خالیه و اگه بچه طرف مقابل سرش داد بزنه سریعا گریه میکنه لطفا بگید چکار کنم دست از این اخلاقا برداره  دروغ هم میگه که مثلا پسری منو زد در حالیکه اصلا اون پسر حواسش هم بهش نبوده نمیدونم برای دروغگویی هاش هم چکار کنم بعد منو میبره میگه منو زد تو بزنش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام والد عزیز
به نظر می‌رسد کودک شما مهارت ارتباطی مناسبی ندارد .گاهی کودکان وقتی نمیدانند که چگونه خواسته های خود را بیان کنن یا نمیدانند چطور همبازیهای خود را همراه خود کنند از رفتارهای ستیزه جویانه استفاده می‌کنند .حتی گفتن اینکه همبازیش دروغ می‌گوید درصورتی که توجهی به کودکتان نداشته بیان اینست که دوست دارد با وی رابطه برقرار کند .پیشنهاد من این است که حتما کودکتان را مراکز مناسب بازی درمانی یا کودک درمانگر ببرید تا مهارت های ارتباطیش تقویت شود .دوم اینکه خواسته کودکتان را اگر قابلیت اجرا دارد قبل از قشقرق راه انداختن برآورده کنید .اگر داد و فریاد راه میاندازد خواسته ی وی را برآورده نکنید تا موجب تقویت این رفتار نشوید . کمک کنید یاد بگیرد چطور خواسته اش را عنوان کند و زمانی که به شکل درست مطرح کرد او را تحسین کلامی کنید .
موفق باشید