خیانت همسر و دروغگویی او

سلام. دوسال پیش همسرم بهم خیانت کرده وقتی که فهمیدم ابراز پشیمونی کرده که من تکرار نمیکنم خلاصه بعد دوسال فهمیدم همه چیز که برام اون موفق تعریف کرده دروغ بوده خیلی چیزها بینشون شده...... حالم بده لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام خدمت شما دوست عزیز

توضیحات شما ناکافیست به هر حال خیانت بحرانی ست که نیاز به مداخله زوج درمانگر دارد.خیانت دلایل متفاوتی دارد که باید تاریخچه زندگی شما وهمسرتان  وهمچنین زندگی مشترکتان به دقت بررسی شود شود ودلایل مشخص شود تا به درستی بتوان رابطه شما وهمسرتان را بازسازی کرد پیشنهاد میکنم با یک زوج درمان گر وقت مشاوره بگیرید