اختلافات مذهبی با همسرم

سلام. من 23 ساله هستم به مدت 3 سال با آقایی نامزد هستم همدیگه رو خیلی دوست داریم ولی اختلافاتی باهم داریم.من مذهبی هستم ولی در مورد حجاب و یک سری موضوعات کوچک دیگه به شدت ایشون پایبند نیستم. این موضوع باعث ایجاد بحث های مکرر بین ما میشه. من به همه عقاید ایشون تا وقتی که مربوط به خودشون باشه احترام میذارم و به خودم اجازه نمیدم که راجع به اعتقادشون نظر بدم و حتی خیلی وقتها راجع به مسائلی که باهام درمیون میذارن کاملا همراهیشون می کنم.ولی در مورد مسائلی که به من مربوط میشه نمی تونم قبول کنم نظرشونو. بعد از سه سال داریم به جدایی فکر می کنیم ولی همزمان دنبال راه حل هم هستیم ولی به نتیجه ای نمی رسیم.

امیدوارم شما بتونید راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
اختلافات مذهبی یکی از زمینه های حساس در روابط زناشویی هستش و همواره توصیه میشه اگر در زمان جلسات آشنایی دختر و پسر به این تفاوتها و اختلافات پی بردند با تامل بیشتری در مورد ازدواج پیش بروند. و بدونید که هماهنگی اعتقادی و ارزشی تاثیر زیادی در رضایت و سازگاری زوجین داره.
اگر علیرغم این موضوع دختر و پسر بخواهند با هم ازدواج کنند باید ارتباط خودشون رو در سایر زمینه ها تقویت کنند و وارد حیطه اعتقادی هم نشوند و به عقاید همدیگه احترام بگذارن.
وجه اشتراک پیدا کنن و سعی کنن اعتقادات همدیگرو بفهمن تا بینش عمیق تری نسبت بهم پیدا کنن.
با توجه به اینکه تفاوت مذهبی مساله بسیار مهمی هستش و میتونه مشکلات زیادی برای زوجین ایجاد کنه توصیه میکنم قبل از هر تصمیمی به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا بهترین راه رو انتخاب کنید و از کمک حرفه ای بهره بگیرید.
شاد و پیروز باشید.