فاش کردن اختلافات خانوادگی توسط همسرم

باسلام

من سه ساله ازدواج کردم، همسرم یا صفره یا صد، یا خیلی خوب و مهربونه یا وقتی دعوا میکنیم اصلا کنترل رفتارش دست خودش نیست، و خیلی از اوقات با فاش کردن دعوا و جزئیات اختلافامون برای پدر و مادرم یا مادر خودش (به شیوه خیلی اغراق آمیز)  کلی آبروریزی به راه میندازه، به نظر خودش گفتن به خانواده ها باعث میشه اونا به حل کردن مشکلمون کمک کنن ولی هیچوقت این اتفاق نیفتاده که هیچ، از اونجایی که مادرش همیشه ازش دفاع میکنه باعث اختلافات خانوادگی و بازشدن روها به همدیگه شده، بارها از همسرم خواهش کردم حریم زندگیمونو حفظ کنه هربار قول میده ولی دوباره تکرار میکنه و هردفعه احساس میکنم فاصلمون بیشتر میشه، به نظرتون چیکار کنم؟ همیشه از اینکه اسرار زندگیم فاش بشه میترسیدم و متاسفانه این اتفاق افتاده، میترسم به خاطر همین موضوع زندگیم از هم بپاشه، ممنون میشم راهنماییم کنین، با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. همسرت رفتار آزار دهنده ای داره و ناراحتیت قابل درک هست. آیا ایشون تمام دعواهای زوجی شما رو به والدین میگن؟ دعواهایی که منجر به آشتی میشن رو هم میگن یا فقط وقتی احساس بن بست می کنن با گفتن به خانواده ها سعی میکنن کمک بگیرن و زودتر جمعش کنن؟ حدس من این هست که شما زوجی هستید که مهارت گفتگو و حل تعارضات رو ندارید و ایشون که در گفتگو با شما احساس ناتوانی می کنه یا حس می کنه نمیتونه شما رو قانع یا راضی کنه از این روش غلط و سریع استفاده می کنه تا قائله رو ختم کنه. سعی کنید تعاملات دو نفره تون رو از بیرون رصد و مشاهده کنید.شاید با کمی مجال دادن به همسر بتونید ارامش رو قبل از نشت اسرار خانوادگی به بیرون خانه، برقرار کنید.