ازدواج با اختلافات فرهنگی زیاد

سلام وقت بخير من ٢٦ سالمه حدود دو سال و نيم كه با آقايی دوستم و تقريبا با هم زندگى ميكنيم الان حدود يكسال كه موضوع ازدواج بينمون پيش اومده و از من خواستگارى كرده مردى هست به شدت مسئوليت پذير و خصوصيات خوب ديگه ايی كه ميتونه معيار يک زن براى انتخاب همسر باشه اما ما به شدت با هم متفاوتيم از نظر عقايد فرهنگى خانوادگى مالى و ميشه گفت نقطه اشتراكى نداريم اولين بار كه موضوع ازدواج پيش اومد على رغم حسى كه نسبت بهش داشتم و وابستگى بينمون سعى كردم منطقى تصميم بگيرم و جواب رد دادم اما بارها تلاش كرديم اين رابطه رو تموم كنيم ولى نتونستيم

تا اين كه تصميم بر اين شد كه من تا حدى كه ميشه خودم رو به عقايد و فرهنگش نزديک كنم

اما الان در اوج نااميدى ام على رغم اينكه براى حفظ اين رابطه  دارم از تمام چيزهايی كه دوست دارم يا باور دارم درست باز هم به چشمش نمياد و سر كوچک ترين اشتباهى جنجال بزرگ به پا ميشه

من خانواده ام و خودم مثلا پوشش رو در حد لزوم و حفظ شان قبول داريم اما اون پوشش مناسب و چادر ميبينه البته ميگه چادر و دوست نداره اما من اينطور فكر نميكنم

من شلوار بلند پام ميكنم جوراب موهامو تماما تو ميذارم مانتو هاى بلند ميپوشم كه از چشم يک مسلمون من پوششم بدون چادر كامل بهتر بگم دارم سعى ميكنم طورى باشه كه اولويت خواسته اون باشه اما یک گوشه هم خواسته خودم باشه ولى خيلى نسبت به اين موضوع متعصبانه رفتار ميكنه مثلا من شلوارى كه تو خونه ميپوشم و براى دل خودم يه كم كوتاه كردم اما انقد سر اين موضوع عصبانى شد كه برام قابل درک نيست اولش گفتم معذرت ميخوام ديدم آروم نميشه گفتم يک شلوار تو خونه براى خودم و خودت قراره پام كنم چه اشكالى داره

با عصبانيت ميگه شلوارک بپوش اما من از شلوار كوتاه بدم مياد تو رو خدا بگيد من چطور بايد رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
بهتون تبریک میگم که کاملا منطقی داری‌ با قضیه برخورد میکنی و همونطور که خودتون اشاره کردید تفاوتهای زیاد میتونه زمینه ساز مشکلات بعدی باشه. مرحله ی شناخت کاملا به همین موارد مربوط میشه. علاوه بر ویژگیهای شخصیتی و روانی هر دو نفری که قصد ازدواج دارند ویژگیهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، مذهبی، رسم و رسومات خانوادگی و ... عامل بسیار مهمی برای ازدواج هستند. گاهی تفاوتها کمه و این مورد طبیعی ست اما در مواردی که تفاوتها بسیار زیاد باشه حتی تو یک زمینه میتونه مشکلات زیادی برای زوج ایجاد کنه. در این گونه موارد باید نقاط متفاوت رو باهم درمیون بگذارید و در مورد اینها باهم صحبت کنید و ببینید چقدر قادر هستید این تفاوتهارو به تفاهم تبدیل کنید. اگر این امکان کم باشه بدونید که باید دوباره تجدیدنظر کنید درباره ی مسایل و انتخابتون.
توصیه من رفتن به مشاوره ی پیش از ازدواج قبل از هر تصمیم جدی ست.
امیدوارم شاد و پیروز باشید.