تنها نخوابیدن دختر سه ساله

با سلام. بنده دوقلو دختر و پسر دارم ۳ سال و نه ماهه هستن . از ۷ ماه پیش اتاق خوابشون رو جدا کردم و موقع خواب عادت داشتن شب بخیر میگفتن می رفتن تو اتاقشون هر کسی روی تخت خودش می خوابید یکم حرف می زدن و بعد می خوابیدن ولی الان حدود یک ماهه دخترم اصلا توی اتاقش نمی خوابه یا باید بیاد اتاق ما که اونجوری پسرمم آواره میشه یا میگه تو بیا تو اتاقم و الان ده روزه من هرشب در اتاقشون می خوابم البته روی زمین می خوابم که بغلم نباشه و بیشتر وابسته بشه .با تشویق، تنبیه و همه چیز پیش رفتم ولی اثری نداشت چیکار کنم دوباره مثل قبل بره تو اتاقش بخوابه ؟ نمیفهمم علت این کارش واقعا ترس از چیزی هست یا لوس شدن و وابستگی ؟ واقعا درموندم چیکار کنم خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز در روند آموزش هایی مثل کنترل ادرا و مدفوع، جدا کردن جای خواب، گرفتن شیشه شیر و پستونک و.... بازگشت هایی مانند نمونه ی شما طبیعی است.

بله بدون فوت وقت باید کودک را به اتاقش برگردانید و سر جایش بخوابد، بدون شما.

سربلند باشید مثل شمشاد