نخوابیدن کودک

سلام خسته نباشید

من دخترم پونزده ماهشه و اصلا خواب کافی نداره خورد و خواراک و تحرکش خوبه روزا کم میخوابه اما شبا اصلا خواب نداره مدام یا باید شیر بخوره یاهم که باید تابش بدم  بچم کلی لاغر شده و منم بعدزایمانم افسرده و عصبی شدم تا یکم اذیت میکنه خیلی زود بهم میریزم و اصلا استراحت کافی ندارم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چیکار کنم راحت بخوابه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
با توجه به اينكه متوجه افسردگي هستيد حتما لازمه كه با روان پزشك صحبت كنيد و تحت نظر باشين
براي موضوع خواب فرزندتون لازمه كه نزارين اصلا ظهرا بخوابه و با توجه به فعاليتش شب كامل خسته بشه
سيستم خواب را عوض كنيد اگه تلويزيون و ...روشنه فقط اون رو ميخوابونيد خاموش كنيد بزاريد  محيط اروم باشه و بهتره حتما راجب اين موضوع با دكتر فرزندتون صحبت كنيد .