جيغ زدن و نخوابيدن کودک

سلام خسته نباشين ممنون كه پاسخ ميدين به سوالات

دخترم ٣ ماه و ١٨روزشه چند شبانه روزه كه خوابش خوب نيست فقط چرت ميزنه طول روزم فقط جيغ ميزنه با حالت عصبانيت به نظرتون چكار كنم كه هم خوابش خوب باشه هم جيغ نزنه

ممنون از راهنماييتون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گاهی مواقع کودکان با گریه و جیغ زدن می خواهند نیازشان مثل گرسنگی، کثیف بودن پوشک و... را برطرف کنند. محیط اطراف کودک آرام باشد. کودک را در آغوش بگیرید تا احساس آرامش داشته باشد. هنگام خواب محیط اعم از نور و دما مناسب باشد. پوشک تمیز باشد. لباس مناسب بپوشد. شیردهی داشته باشید تا گرسنه و تشنه نباشد.