نداشتن هدف و اعتماد به نفس پایین

سلام من اعتماد به نفسم خیلی پایینه و به شدت کم حرفم و همچنین فکر می کنم هیچ چیز جذابی ندارم

و کلا حوصله زندگی ندارم حس تلاش کردن نیست

و به شدت حس میکنم کسی از من خوشش نمی یاد. چه دختر، چه پسر

و اینکه با هیچ کس راحت نیستم و دردودل نمیکنم و به شدت حس تنهایی دارم

میشه لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... بهترين راهكار برای بالا بردن اعتماد به نفس ، تمركز و توجه به نقاط قوت و مثبت خودتون هست ! به احتمال زياد شما از خصوصيات مثبت زيادی برخوردار هستين كه خودتون  اصلا متوجه شون نيستين و بهشون توجه نميكنين  مثل زيبايی ظاهری يا يک حرفه يا مهارت يا هوش و سلامتی و غيره...يک تمرين خوب اينه كه هر روز در يک دفترچه نقاط قوت و مثبت و تواناييهای خودتون رو يادداشت كنيد و بخاطرشون سپاسگذاری كنيد و نكته مهم ديگه اينكه خودتون رو همينطور كه هستين دوست داشته باشين🌺 يادتون نره تا زمانيكه خودتون، خودتون رو دوست نداشته باشين ديگران هم دوستون ندارن