بی هدفی در زندگی

سلام خسته نباشید من یکسال هست که ازدواج کردم اما از لحاظ روحی خیلی بی انگیزه و خسته هستم. چندماه قبل از عروسی لیسانسم رو گرفتم اما بعد ازدواج مشغولیت خاصی نداشتم. علی رغم پیشنهاد همسرم برای کار و ادامه تحصیل به سراغ اونها هم نرفتم الان اصلا نمیدونم میخوام چیکار کنم! به شدت سردرگم شدم... نمیدونم باید برم دنبال کار، درس بخونم، بچه دار بشم ... هدف زندگیم رو گم کردم... به خاطر شرایط کرونا هم این مدت روابطم خیلی محدود بوده و الان حتی برام سخته که بخوام به اقوام و دوستام زنگ بزنم و ارتباط بگیرم. البته دوست صمیمی و کسی رو هم ندارم جز خانوادم

چیکارکنم؟ لطفا راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
خودتان فکر میکنید چه دلایلی برلی بی انگیزگی شما وجود دارد؟دلایل فراوانی مانند ترس یا سختی کار پیش رویمان وجود دارند که باعث می‌شوند همه‌ی ما گاهی دچار بی‌ انگیزگی بشویم. انگیزه در خلاقیت، بهره‌وری و شادی ما نقش اصلی را بازی می‌کند . با انگیزه است که دست به کار می‌شویم و حرکت، رشد و تغییر می‌آفرینیم. احساس می‌کنیم مؤثر، ماهر و مهم هستیم.

اگر میخواهید از این بی هدفی در زندگی خود خلاص شوید از این راهکار ها استفاده کنید
باورهایتان را تغییر دهید
یکی از چیزهایی که باعث میشود این افراد به اهدافشان نرسند باور های اشتباهی است باور های که جلوی پیشرفتشان را گرفته است .

باورهای که محدودتان کردنند را شناسایی کنید و باور های درست را جایگزینشان کنید درست است که جایگزین کردن
باور های درست سخت و زمان بر است  اما مهم این است که شما به چیزهای که آرزویش را داشتید دست پیدا می کنید
شما می توانید از تصویر سازی ذهنی استفاده کنید یک هدف خود را در نظر بگیرید و تجسم کنید که به آن هدف رسیده اید و چقدر خوش حالید که به هدفی که میخواستید رسیده اید تصویر سازی ذهنی به شما احساس خوبی میدهد و اینکه نتیجه خوبی به شما میدهد.
برنامه ریزی داشته باشیدببینید به چه چیزهای دوست داشتید برسید اما نخواستید آنها را در دفتری یادداشت کنید و برای رسیدن به آنها از تمام تلاش تان استفاده کنید جوری هدف هایتان را بنویسید و چنان شوقی برای رسیدن به آن داشته باشید که شب ها دیر بخوابید و صبح ها از شوق رسیدن به هدفتان زود بیدار شوید هرروز

سعی کنید در ابتدای کار از اهداف کوچک شروع کنید اهداف بزرگ اگرچه به شما انگیره ای نمیدهند بلکه انگیزه ای را که داشتید هم ازتان میگیرد پس اول از اهداف کوچک شروع کنید و وقتی که کم کم به چیزهایی که آرزویش را داشتید  رسیدید به این نتیجه میرسید که لیاقت و استعداد زیادی داشتید

هدف هایتان باعث میشود شما چیزهای تازه ای را تجربه کنید و از یکنواخت بودن زندگیتان خارج شوید و وقتی که باورمیکنید که می توانید به اهدافتان برسید انگیزه یتان بیشتر میشود و تازه معنای زندگی کردن را میفهمید و تنها چیزی که باعث شده شما خودتان را فردی ضعیفی ببینید باورهای اشتباه بوده .باور های محدود کننده باعث میشود فرد خود را شخص بی ارزشی بداند و این بی ارزشی باعث میشود توانایی انجام کاری را نداشته باشد