بی هدفی

سلام من دختری ۱۷ ساله هستم و میشه گفت نامزد هستم

 من تو زندگیم خودمو خیلی بی هدف احساس میکنم و هیچ هدفی تو زندگی ندارم که بخاطرش تلاش کنم هرکسی تو این سن و سال هزارتا هدف داره که بخاطرش تلاش می‌کنه ولی من هیچ هدفی ندارم و انگیزه ای هم ندارم زیاد تو زندگی

بنظرتون چیکار کنم ؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما با سن بسیار کم خودتون رو درگیر زندگی کردید که الان بسیار بسیار براتون زود بود ،به هرحال دنبال چیزی برید و بگردید که دوستش دارید انتخاب یه رشته و دانشگاه و یا حتی شغل شمارو به وجد خواهد اورد،ورزش را فراموش نکنید