مانع برای رسیدن به هدف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من کنکوری هستم ۹۷ کنکور داشتم و خوب نخوندم و تنبلی و یجورایی همسرمم دوست نداشت بخونم ولی امسال که اون دوست داره شرایط جور نمیشه و اینکه من واقعا عاشق هدفم هستم دارم افسردگی میگیرم تو این سه ماه تابستون سه بار شروع کردم اولین بار و دومین بار یه هفته خوندم و بعدش رفتیم مسافرت  الانم نزدیک یه هفته شروع کردم و با یه عالمه انگیزه دادن به خودم  ولی شوهرم از کارش بیکار شده و کلا خونه است یا باید غذا درست کنم یا دم دست اون کار کنم یه کم درک نداره همش میگه تو هیچ کاری نمیکنی و درس خوندن هم شده مصیبت و هزاران حرف دیگه ولی همه رو تحمل کردم و تا اینکه قراره برامون مهمون بیاد از یه شهر دیگه میان و حدود ۱۰ روزی فکر کنم بشینن خیلی دوستشون دارم ولی از اینور فکر میکنم از درسم دور میشم داره منو دیوانه میکنه  امروز اونقدر گریه کردم احساس میکنم من دیگه هیچوقت نمیتونم موفق بشم و پیشرفت کنم و به هدف چندسالم برسم مثل روانیها شدم از خودم متنفر شدم فقط دوست دارم گریه کنم و اینکه فکر میکنم امسال آخرین سال کنکور نظام قدیم هست داره منو دیوانه تر میکنه دلم میخواد رتبه یک رقمی بیارم ولی فکر کنم کل رویاهام به گور بره

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل کنکور انسانی و معلم آینده خدا بخاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم همه ما می دانیم پشتکار و استقامت در موفق شدن، اهمیت زیادی دارد. اما عامل دیگری نیز وجود دارد که غالبا از آن چشم پوشی می شود: قدرت عاطفی و روانی. برخی از نظر روانی قوی هستند و برعکس آن نیز وجود دارد، اما خوشبختانه هر کسی با تلاش می تواند این توانایی ها را در خود بهبود دهد. برای اینکار به دقت در نحوه ی زندگیتان را بنگرید تا ببینید چه چیزهایی را باید قوت دهید و چه چیزهایی را باید حذف کنید. هر چه توانایی های خودتان را بیشتر بشمارید بجای توانایی های دیگران، خوشحال تر و موفق تر خواهید بود. قابلیت های خوب دیگران هرگز چیزی را از شما کم نخواهد کرد. کمال یا ایده آل گرایی منفی در واقع خودآزاری شدید برای بهتر شدن است. کمال گرایی مانع از موفقیت شما نمی شود اما یقینا بر استرس و فشا روانی تان می افزاید. در اینصورت نه تنها شما در کارتان موفق نمیشوید بلکه افسردگی و رخوت به لیست دستاوردهایتان افزوده می شود. افراد موفق خودشان را با دیگران مقایسه نمی کنند. آنها بخوبی می دانند اینکار باعث هدر رفتن انرژی و وقتشان می شود. حتما تا بحال متوجه شده اید، هیچ کس به شما شبیه نیست. خودتان را فقط با آنچه میخواهید بشوید، مقایسه کنید. با نظم و برنامه ریزی می توانید از وقتتان به نحو احسن استفاده کنید برنامه ریزی روزانه، هفتگی و ماهانه و کارهایتان را اولویت بندی کنید مثلا اگر در برنامه ریزی روزانه ۷ اولویت دارید در روزهای اول ۴ تای آن را هم انجام دهید خوب است به تدریج و با مفید کردن ساعات روزانه می توانید به تمام اولویت های خود برسید. موفق باشید.

تجربه شما

۱۸ سالته؟ چقدر زود ازدواج کردی. میخوای سال ۹۸ کنکور بدی؟