داشتن هدف و اراده در زندگی

سلام و خسته نباشید ... من خیلی بی هدف و بی اراده شدم از وقتی وارد دانشگاه شدم خسته شدم از این وضعیت نمیدونم چجوری با اراده به هدفم برسم حس میکنم تنبلم اصلا اون تلاشی که باید بکنم رو نمیکنم خیلی بده اینجوری

وگرنه چجوری بتونم از پس خودم بربیام دوست دارم معلم زبان بشم ولی فقط چند ماه اول خیلی خوب تلاش کردم ولی چند وقته اصلا اون ذوق و تلاشی که اولش داشتمو ندارم.

میخوام واقعا تو زندگیم به یه جایی برسم و باعث افتخار و سربلندی پدر و مادرم باشم.

نمیدونم چرا از وقتی وارد دانشگاه شدم اونقدر تنبل شدم😐

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم، شما خيلى كلى گفتيد از وقتى وارد دانشگاه شديد، بى هدف و تنبل شديد و نگفتيد چه مدته ازدواج كرديد، به هر حال وقتى انگيزه شما كم مى شه تلاش كمترى براى رسيدن به اهداف صورت مى گيرد ، بايد ببينيد چه عواملى باعث كاهش انگيزه در شما شده كه شما را به سمت  تنبلى و بى هدفى سوق داده ، مى تونه بى علاقگيتون به رشته تحصيلى يا دانشگاهتون باشه يا ازدواجتون باعث بى توجهيتون به ساير اهدافتون شده باشه ، در واقع اين شما هستيد كه بايد علت را مشخص كنيد و بعد از آن در جهت رفع آن اقدام كنيد

به شما تو صيه  مى كنم با مرور به گذشته عوامل مؤثر در شرايط فعليتون را پيدا كنيد و فهرست وار بنويسيد و بر اساس الويت در حل آنها اقدام كنيد ،

يك علت ديگر حالت شما مى تواند نشانه هاى افسردگى باشد در اين صورت بهتر است به روانشناس مراجعه كنيد

در نهايت چند نكته براى رسيدن به اهداف را بهتون مى گم:

۱. هدفی تعیین کنید و با تمام جزئیات آن را در ذهن خود تجسم کنید

 ۲. دلایل خود را برای رسیدن به هدف بنویسید

۳. هدف خود را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و اهداف جزئی و پاداش‌هایی را برای خود در نظر بگیرید

 ٤. نااميد نشويد

  ٥. از دوستان و نزديكان براى حمايت و پشتيبانى خود كمک بگيريد

٦.از قبل برای زمانی که انگیزه‌تان ته می‌کشد، آمادگی داشته باشید

۷. به ندای مثبت درون خود گوش دهید

درک جامعی از زندگی و هدف خود به دست آورید