سلام علت وجود خون مخفی در آزمایش ادرار چی هست؟ شب قبل آزمایش رابطه جنسی داشتم ممکنه از اون باشه؟ یا اینکه پیاده روی خیلی خیلی زیاد داشتم روز قبل آزمایش؟ ممکنه یکی از این دو مورد باعث شده باشه؟ تو نت سرچ کردم گفته بود این مورد ها اثر گذارن

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است مجدد آزمایش ادرار انجام بدهید موفق باشید.