مخفی کردن طلاها و حبس زن در منزل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 176 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

همسرم متوجه شده که قصد جدایی دارم به خاطر همین طلاهامو برداشته و قایمشون کرده

به نظر شما چطور میتونم طلاهامو ازش پس بگیرم؟ بعضیاش مال دوران مجردیمه که کاغذ خریدشو فکر نکنم داشته باشم

و سؤال دیگه اینکه بهم گفته اگه بخوای از خونه بری بیرون دیگه رات نمیدم بعضی وقتا کلید خونه رو با خودش میبره حالا من اگه بخوام واسه این کارا از خونه بیرون برم و اون درو روم باز نکنه باید چیکار کنم؟ توی این شهر تنهام

برای اقدام به مهریه و جدایی کدوم شهر بهتره؟شهر محل کار و سکونت همسرم یا شهر وقوع عقد؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
عرض معذرت بابت تاخیر در جواب

1. در خصوص طلاها اثبات موضوع بر عهده شما هست که دو حالت متصور هست اول طلاهایی که به شما هدیه داده شده که در صورت موجود بودن از طرف هر کسی که به شما هدیه داده شده قابل رجوع و باز پس گرفتن هست و طلاهایی که همسر شما خریده معمولا برای بدهی ایشان به عنوان مهریه محسوب می شود. اگر موجود نیست می توانید در دادسرا شکایت سرقت مطرح کنید.

2. با توجه به قانون جدید حمایت خانواده زن در هرجا ساکن باشد می تواند اقامه دعاوی خانوادگی کند و مرد موظف هست به دادگاه شهر محل سکونت زن مراجعه کند. پس در صورت قصد اقامه دعاوی خانوادگی می توانید به شهر محل سکونت خانواده خود بروید و در آن شهر اقامه دعوا کنید.

3. برای اینکه بتوانید در دادگاه نفقه رای بگیرید باید اثبات کنید که همسرتان شما را از منزل بیرون کرده به همین جهت در صورت خروج از منزل و راه ندادن تان به منزل با پلیس تماس بگیرید و موضوع توسط پلیس صورت جلسه شود تا بتوانید در دادگاه کیفری ترک انفاق و دادخواست مطالبه نفقه رای بگیرید. که معمولا دادگاه کیفری نفقه با واریز پول به حساب شما به نتیجه نمی رسد و ضمن این که در دادسرای محل وقوع جرم یعنی اقامت همسرتان باید مطرح شود که لازم نیست بنظر من ولی دادخواست مطالبه نفقه را می توانید هر جا ساکن شدید در شورای حل اختلاف مطرح کنید.

4. برای اقامه دعوا هر جا شما ساکن شدید می توانید دادخواست های مطالبه مهریه نفقه و حضانت را مطرح کنید.

قبل از هر اقدام حضوری با وکیل مشورت کنید
در صورت امکان سعی در صلح و سازش بین طرفین صورت پذیرد سعی کنید اقامه دعوا در محاکم دادگستری را به عنوان آخرین اقدام در نظر بگیرید.

موفق باشید

تجربه شما

ممنونم به خاطر جواب کاملتون