سیگار کشیدن مخفیانه

سلام.هفت ماهه ازدواج کردیم منو همسرم ..دوروز پیش متوجه ی بسته سیگار تو ماشین شوهدم شدم که یجایی قایمش کرده بود...گاهی وقتا بوی دود میداد وازش میپرسیدم میگفت هیچی...تادیروز که رفت باغ برادرش ...اینم بگم برادرش هم سیگار میکشه زیادد...امروز دوباره ماشینو گشتم سیگارو پیدا کردم ولی دوسومش کم شده بود ..ینی تو ی روز بیشتر از ده تا دونه کشیده بود😢...شوهرم نمیدونه من خبر دارم که سیگار میکشه مخفیانه..چند باریم ازشپرسیدم ولی گفته نهههه اصلا سیگار خیلی بده و فلان....

بنظرتون چه رفتاری‌‌ بکنم ترک بکنه کلا...

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تا زمانی که همسرتان نخواهند سیگار کشیدن را ترک کنند شما نمیتوانید کمکی به ایشان بکنید
اگر بخواهید بگویید که متوجه شده اید شاید بخواهند علنی در حضور شما سیگار بکشند
سرزنششان نکنید و مثل متهم با ایشان رفتار نکنید بگویید خیلی اتقاقی متوجه پاکت سیگار شده اید و از انجایی که نگران سلامتی ایشان هستید میخواهید کمکشان کنید و پیشنهاد دهید چند جلسه ای با مشاور ترک اعتیاد صحبت کنند تا با ایجاد انگیزه و روشهای جایگزین بتوانند به ایشان کمک کنند