سلام وقتتون بخیر میخواستم در مورد یه موضوعی راهنماییم کنید

همسرم یه بازی داره چند روز پیش دیدم توش با دخترا چت کرده بهش گفتم خجالت کشید خلاصه معذرت خواهی کرد بعد چند وقت دیدم دوباره درخواست میده به دخترا چکار کنم؟دوست ندارم همش به روش بیارم که حرمت بینمون شکسته بشه چکار کنم ؟لطفا راهنماییم کنید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز، من با توضیحات شما متوجه نشدم منظورتون از چت چه مکالماتی هست؟ برای چه منظور ؟ و با چه کسانی ؟ اگر منظور شما دختران ناشناس و چت به منظور ایجاد رابطه هست این کار همسرتون از مصادیق خیانت محسوب میشه ، معلومه که نباید همش به روش بیارین چون تکرار این موضوع و همش رخ دادنش هیچ توجیهی نداره مگر اینکه شما با این موضوع اوکی باشید در غیر اینصورت چرا شما اجازه بدید این موضوع دایم تکرار بشه؟ پس اگر براتون این موضوع یک مسله مهم است که احتمالا هم هست لازمه برخورد قاطع و موثر داشته باشید، واقعیت این هست که این موضوع با خجالت و عذرخواهی برطرف نمیشه ، باید باهم صحبت کنید و ببینید به چه دلیل ایشون این کار و انجام میدهند؟ صادقانه باید نیازها و خواسته هاتون رو باهم در میون بگذارید این رفتار ایشون نشانه نیازی برطرف نشده و یا عادت و رفتار بیمارگونه در ایشون هست که در هر دو صورت پیشنهاد میکنم با یک زوج درمانگر مشورت کنید، چند نکته هم مایلم به شما خواهر عزیزم بگم از متن شما استنباط کردم  احتمالا  با اطلاع از این  موضوع بسیار خشمگین  شدید و احتمالا از جایگاه تذکر با همسرتون این موضوع رو درمیان گذاشتید ، مثلا جملاتی شبیه به اینکه این چه کاریه تو انجام میدی؟!! واقعا فکر میکنی این کارت درسته ؟! تو ازین مدل مردها بودی و من نمیدونستم ؟ خیلی متاسفم برات و..... من به شما حق میدهم که خشمگین و غمگین بشید بسیار هم حق میدم اما این مدل از گفتگو به حلِ مسله شما کمکی نمیکنه ، اینکه همسرتون به دلیل هر نیازی این کار و میکنند دلیل تایید کارشون نیست هیچ نیازی نیست که وجود داشته باشه که به ما مجوز رابطه خارج از خانواده (رابطه فرا زناشویی) را بدهد پس در اینکه شیوه حل مسله ایشون اشتباه بوده شکی نیست، اما تا علت رفتار مشخص نشه و ازجانب شما و ایشون درک نشه و به رسمیت شناخته نشه مسله حل نمیشه ، میزان همکاری و تمایل ایشون برای درمان این مسله میتونه از فاکتورهای امیدوارکننده برای عدم تکرارش باشه ، همچنین میزان پذیرش و باز بودن و فضا دادن شما به ایشون در زمان گفتگو میتونه به میزان صداقت و پیشرفت حل مسله کمک کنه .