من از حدود هشت سال پیش در اثر مشکلات خانوادگی و دعوا و تنش هایی که بدنبال اون بود در اثر اضطرابی که کشیدم حس کردم دچار نفخ میشم این وضع انقدر ادامه داشت و هر بار پزشک قطره خوراکی ضدنفخ تجویز میکرد که بعد از یه مدت شدیدتر شد تا اینکه پزشکی بعد از آزمایش تشخیص دادن روده تحریک پذیر دارم و بعد از اون هربار میرم همین رو تشخیص مبدن و میگن دارو لازم نیست باید سبک زندگیتو تغییر بدی که نمیدونم چطوری و یا امکانش نیست کم کم از اینکه جایی برم نفخ میاد سراغم رفت و آمدها رو با دوست و آشنا کم کردم مخصوصا اون جاهایی که باهاشون رودروایسی دارم و از اینکه شکمم قاروقور کنه دستشوییم بیاد و نفخ کنم انقدر ترسیدم که تا فقط جاهای خیلی واجب میرم اون هم با چه مکافاتی باید یک ساعت قبلش اونقدر دفع کنم که به یه احساس روانی برسم که روده هام خالی شده و نفخ و دستشویی نمیاد سراغم تا چند روز پیش فکر میکردم مشکلم همینه ولی با دیدن مطلبی در یکی از سایتها که درباره اختلال وسواس جبری بود شک کردم مشکل من کدومه چون خیلی از علایم این وسواس رو دارم مثلا اگه در کلاس یا مهمونی در صندلی آخر بشینم راحتترم از اینکه وسط بشینم، وقتی سروصدا باشه دستشویی ندارم ولی تا ساکت میشه شکمم قاروقور میکنه استرس میگیرم و احساس دفع شدید میکنم، خونه فامیلای خودم خیلی راحتم ولی خونه فامیلای همسرم که میرم استرس میگیرم، دایما در فکرم افکاری میاد که باعث میشه از خودم بدم بیاد، خودم رو در شرایط گناه تصور میکنم ، یا همیشه فکر میکنم یه مریضی میگیرم یا خونمون آتیش میگیره و من میسوزم، همسرم طوریش میشه و خودمو با یه بچه در اوج بدبختی تنها و بی کس تصور میکنم و افکار خیلی بدی که از گفتن و به زبان آوردنش شرم دارم لطفا راهنماییم کنید من تا حالا اینا رو جرات نکردم به کسی بگم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .ببینید خودتون را درگیر این برچسبها نکنید .یکی از عوامل اصلی که باعث سندرم روده تحریک پذیر وجود اضطراب است.پس لازمه که شما برای کم کردن اضطرابتون کاری انجام بدهید . ما مسوول رفتارهایی هستیم که در کنترل خودمون هستند نه رفتارهایی که در کنترل ما نیستند .اینکه شکم من صدایی ایجاد کند هیچ ارتباطی به من ندارد و این به هیچ وجه باعث خجالت نیست .مهم اینه که شما تصمیم بگیرید که این زمان محدود عمرتون را صرف زجر کشیدن بکنید یا تصمیم بگیرید از این به بعد از زندگیتون لذت ببرید . همه ما انسانها با توجه به مشکلاتی که از کودکی تا کنون داشته ایم دچار کمبودها و بحران هایی هستیم ولی اینکه بخواهیم تا آخر عمرمان با این بحرانها زندگی کنیم یا یک جایی به داد خودمون برسیم در اختیار ماست .