تفسیر جواب پاتولوژی

2850 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید میخواستم جواب پاتولوژیم رو بدونم چیه دکتر جواب درستی بهم نمیده

Received specimen is endametrial segments with 10gr inweight

Soft consistny .clotty form and red color

Sos:M/4   40%

In miroscopic axamination.large branched secretory endametrial glands with subuclear vacuoles and epinuclear were seen.

Endometrial bipsy

Secretori endometrium

ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
این پاتولوژی از رحم نمایانگر نمونه آندومتر (حفره رحم) نرمال در نیمه دوم قاعدگی می باشد. و اشکال بیمار گونه البته پزشک شما که هم شرح حال دقیق و معاینه و آزمایشات و سونو رو دارند بهتر می توانند تفسیر کنند.این تفسیر که بنده عرض کردم صرفا تفسیر جواب پاتولوژی بود.

تجربه شما

یعنی هیچ مشکلی نیست ممنون از جوابتون